Ca tot am intrat pe relax de o zi, sa ne intelegem, corpul nu mintea, cu mintea mai am de furca, se pare ca vrea sa proceseze in viata asta cat pentru zece vieti viitoare, îi dau shut down doar cand dorm, dar si atunci trece pe mod subconstient si lucreaza in continuare.
Va zic eu, e complicat sa aduci si corpul si mintea in stare de relaxare totala, asa a inceput si Buddha, si acum nu mai e printre noi.
Asa, cica in urma relaxarii totale, apare si starea de fericire, doar ca si fericirea e relativa, de la persoana la persoana, de la barbat la femeie, ca de fapt aici voiam sa ajung.
Hai sa vedem, ce o face pe Femeie fericita:
-un barbaat… atat… doar unul, suficient de inteligent, atractiv, romantic, spontan, potent si aici trebuie sa si specific, sa stie ce sa faca cu potenta, independent financiar, afectiv( înțărcat zic) si cu gene bune ( fara reumatism in sange).
Dar cum aceasta creatura bipeda nu exista, femeia e nefericita si frustrata, frustrata pt ca ea nu stie sa mai ia de ici sa puna colea, nu are nici voie, e interzis prin legea bisericeasca, doar la ea, si asa ramane nefericita.
Ce-l face pe Barbat fericit:
-simplu, el se naste fericit si asa moare, are in sange fericirea, devine euforic cand vede raiul in care a ajuns, bautura, femei( la el totul e la liber), ospat de tot felul, are si Barbatul o singura nedumerire, dar si asta foarte trecatoare, de ce femeile sunt dificile.
Si are dreptate, cerem prea mult de la unul singur, intregul se formeaza din mai multe parti, ei ne invata dar noi nu si nu.
Sa nu va mai aud ca va plangeti, fericirea se construieste nu se asteapta de la altul.
Hai pa, si urati-mi la multi ani ca azi e ziua iubitorilor de carte, eu respir prin carti ca uite asa ma mai lungesc putin sa va zic cum am fost apostrofata la un moment dat cand am incercat sa-mi exprim parerea intr-o discutie si cineva mi-a dat replica:
„- Mari, vezi ca atatea carti nu-ti fac bine!”
Pai da, cartile trezesc.
La multi ani tuturor iubitorilor de carte, la multi ani protectorilor ei!!!!