E frumoasă toamna atunci când te bucuri de multitudinea cromatică a naturii, când savurezi un ceai în linişte pe o vreme ploioasă, când tii în braţe persoana iubită si găseşti acolo toată căldura necesară, când devii melancolic şi romantic ascultănd melodii dedicate toamnei şi iubirii! Cu toate astea are şi toamna dezavantajele ei, nu doar simplu fapt că a venit frigul, iar mie temperatura scăzută îmi scurtcircuitează  sinapsele şi devin uşor inactivă neuronal ci şi numărul ascendent de haine la care trebuie să apelam.

Bărbatul devine tăcut şi intră intr-o uşoară formă depresivă atunci când constată că femeia si-a acoperit corpul, nu tu gambe la vedere, nu tu  decolteuri adânci, gata cu hainele semitransparente şi cu parada feselor acoperite pe jumătate. E tristeţe mare şi în Social Media, dispar pozele cu femei în costume de baie, pozele cu muşchii de pe burtă ai  bărbatului postat lângă grătărelul cu mititei, nici poze la iarbă verde nu vom mai vedea. Acum dacă maică-ta te-a făcut super inteligent şi o arzi pe venituri substanţiale, sau dacă eşti un simplu parazit dar ţi-ai ales bine victima, poţi opta pentru city break-uri în afară. O vizită a unei ţări, o poză lângă o clădire de a carei istorie habar nu aveai în trecut, poate nici în viitor, îti dă şansa să devii popular pe siteu-rile de socializare.

Nu-i uşor să găseşti postura potrivită pentru ca o „pictures” să fie reuşită, in situaţia asta trebuie să te bazezi pe răbdarea şi priceperea partenerului de excursie. Nu uita de muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds din Viena, nimic nu se compară cu o poză în care tu apari la braţul lui George Clooney sau Johnny Depp.

Poate fi frumosă toamna, dacă ignori temperaturile scăzute, lipsa dragostei şi a veniturilor financiare consistente. Poate fi frumoasă şi viaţa dacă îţi pasă doar de binele individual, totul se rezumă la aluatul din care eşti făcut şi de ce reprezintă frumosul pentru tine.