Back to Top

Prin  Viață .Ro

Bine ai poposit pe blogul meu personalCând vorbești, nu faci decât să repeți ceea ce știi deja. Dacă asculți, însă, ai putea învăța ceva nou.Când vorbești, nu faci decât să repeți ceea ce știi deja. Dacă asculți, însă, ai putea învăța ceva nou.


Oricât de greu ar fi acum, într-o zi te vei uita în urma și vei realiza că încercările tale te-au schimbat în bine.Oricât de greu ar fi acum, într-o zi te vei uita în urma și vei realiza că încercările tale te-au schimbat în bine.


Unul dintre cele mai fericite momente din viață este atunci când găsești curajul să renunți la ceea ce nu poți schimba.Unul dintre cele mai fericite momente din viață este atunci când găsești curajul să renunți la ceea ce nu poți schimba.


Cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare.Cea mai frumoasă priveliște vine după cea mai grea urcare.


Mai bine să fii pălmuit de adevăr, decât sărutat de o minciună.

better-to-be-slapped-with-the-truth-than-kissed-with-a-liAdd your text here


Fii o voce, nu un ecou.Fii o voce, nu un ecou.


Stelele nu pot străluci fără întuneric.Stelele nu pot străluci fără întuneric.


Doar pentru că drumul meu e diferit, nu înseamnă că m-am rătăcit.Doar pentru că drumul meu e diferit, nu înseamnă că m-am rătăcit.


Când te gândești la a renunța, adu-ți aminte de ce ai început.Când te gândești la a renunța, adu-ți aminte de ce ai început.


A trăi este cel mai rar lucru din viață. Majoritatea oamenilor doar există.A trăi este cel mai rar lucru din viață. Majoritatea oamenilor doar există.


Îndoielile ucid mai multe vise decât ar putea vreodată eșecurile.Îndoielile ucid mai multe vise decât ar putea vreodată eșecurile.


În viață nu trebuie să aștepți să treacă furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie.În viață nu trebuie să aștepți să treacă furtuna, ci să înveți să dansezi în ploaie.


Nu te uita în urmă. Nu aceasta e direcția în care trebuie să mergi.Nu te uita în urmă. Nu aceasta e direcția în care trebuie să mergi.


Eșecul este o vânătaie, nu un tatuaj.Eșecul este o vânătaie, nu un tatuaj.


Nu ceea ce ești te trage în urmă, ci ceea ce crezi că nu ești.Nu ceea ce ești te trage în urmă, ci ceea ce crezi că nu ești.


Fericirea poate fi găsită în cele mai întunecate timpuri, dacă cineva își aduce aminte să aprindă lumina.

Fericirea poate fi găsită în cele mai întunecate timpuri, dacă cineva își aduce aminte să aprindă lumina.

Sari la bara de unelte